Winkelwagen

UW ADVISEUSEN.O.Schwermer, eigenaar van MijnCoach, woonachtig in den Haag, kan u bij uw keuze adviseren.

Met mijn achtergrond als voedingsdeskundige, stresscounsellor en orthomoleculaire suppletietherapeute met medische basiskennis kan ik u laten weten welke voedingsstoffen waarvoor dienen en hoe u deze het beste in kunt nemen zodat u snel positieve effecten zult bemerken en negatieve kunt vermijden. Bij het aangeboden assortiment kijk ik naar de samenstelling, het proces van vervaardigen, de hoeveelheid per voedingsstof, de toevoegingen en of de inname makkelijk gaat. 

Als u bijvoorbeeld een tablet niet kunt slikken dan kunt u deze in sommige gevallen ook kauwen. Als u een capsule niet kunt slikken, dan kunt u deze open maken en met yoghurt, sap, e.d. mengen en zo opeten. Vitamine C is echter een erg zuur product. Als u problemen heeft om grote tabletten te slikken, dan is het ook niet aan te raden deze zomaar in één keer op te eten (als het geen kauwtablet is) omdat het uw tandglazuur kan aantasten en de maagwand en slokdarm kan irriteren. U kunt dit probleem verhelpen door een vitamine C te kopen die ontzuurd is of die speciaal is gemaakt om te kauwen. Dat staat dan duidelijk aangegeven.

Bij sommige producten zijn er reeds enkele suggesties ter aanvulling aan toegevoegd om de keuze voor u makkelijker te maken. Houd ermee rekening dat ook een teveel aan vitaminen en mineralen kan schaden en dat u zich beter aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) kunt houden, tenzij uw therapeut of arts iets anders adviseert. 

Als u persoonlijke klachten heeft en u weet niet precies welke voedingsstoffen goed voor u zijn, dan kunt u tevens gebruik maken van mijn diensten als deskundig Therapeute in de Haagse praktijk (www.mijncoach.com) of online via Skype. U ontvangt dan een uitgebreid voedingsadvies op maat en een vitaminen- en mineralenanalyse. U komt er achter waarom u klachten heeft en hoe u deze kunt opheffen. Een gezonde(re) leefstijl draagt veel bij aan een goede gezondheid.Op dit moment (2018) ben ik aangesloten bij Stibag (www.stibag.nl)., Vereniging voor Homepathie en Lifestylebusinessclub.